Μια νέα διαρροή δείχνει ότι η Apple μπορεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον τρόπο που ξέρουμε τα home buttons στα iPhone. Μια ανεπίσημη φωτογραφία του iPhone 7, φαίνεται να δείχνει κάτω από το πάνελ της οθόνης έναν απλό κύκλο και όχι κάποιο κανονικό κουμπί.

iphone-7-home-button

Αυτό φαίνεται να είναι ένα capacitive αφής home button, το οποίο θα μπορούσε επίσης να είναι και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τουλάχιστον δύο εταιρείες, η Qualcomm και η Sonavation, έχουν αναπτύξει τεχνολογία υπερήχων για αναγνώριση του δαχτυλικού μας αποτυπώματος, που μπορεί να λειτουργήσει και κάτω από το γυαλί.

Αυτό σήμαινε επίσης ότι η Apple μπορεί να αλλάξει και τα gestures λίγο. Επί του παρόντος, ένα διπλό tap στο Home button φέρνει το UI κάτω κάτω, ώστε να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν την συσκευή με το ένα χέρι.

iphone-7-capacitive
Η πηγή των φωτογραφιών όμως αναφέρει δύο νέες κινήσεις για το capacitive κουμπί. Παρατεταμένο tap θα ανοίγει την Siri και διπλό tap την εναλλαγή εφαρμογών.

Η Apple είχε προβλήματα με την αξιοπιστία των κουμπιών στο παρελθόν, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο της για αυτή την αλλαγή.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.