Τα νέα iPhones αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες και οι φήμες για αυτά πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Τώρα μια νέα διαρροή έρχεται να μας δείξει φωτογραφίες από το πίσω πάνελ του iPhone 7 αλλά και του iPhone 7 Pro.

This slideshow requires JavaScript.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κάμερα του iPhone 7 προεξέχει αρκετά στο πίσω μέρος, όπως και η διπλή κάμερα του iPhone 7 Pro. Είναι δύσκολο να κρίνουμε πόσο παχύ είναι το εξόγκωμα από μια φωτογραφία, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του iPhone 6 και του iPhone 6s. Οι δύο συσκευές φοράνε μια διάφανη θήκη, οπότε υπολογίζουμε περίπου ένα χιλιοστό πάχος.

iPhone-7-double-HP-02-768x768

Επιπλέον, μια άλλη φωτογραφία του iPhone 7 διέρρευσε και μας δείχνει τον σκελετό του από μια διαφορετική οπτική γωνία. Συγκεκριμένα βλέπουμε το κάτω μέρος του, όπου η 3,5 χιλιοστών θύρα για τα ακουστικά φαίνεται να έχει αφαιρεθεί. Ίσως μεταφέρθηκε στην κορυφή, αλλά μάλλον η Lightning Port την έχει αντικαταστήσει, όπως άλλωστε λένε οι φήμες τόσο καιρό.

Επίσης, υπάρχουν δύο σειρές από τρύπες για το ηχείο πλέον. Ίσως η μία σειρά από αυτές να είναι διακοσμητική, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο η Apple να αποφάσισε τελικά να κάνει το άλμα προς τα στερεοφωνικά ηχεία.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γραμμές της κεραίας δεν έχουν αφαιρεθεί όπως αναμέναμε, ωστόσο έχουν μεταφερθεί στις πλευρές του πάνω και του κάτω μέρους της συσκευής.

Πηγή (1, 2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ