Όπως ξέρουμε η Apple ετοιμάζει τους διαδόχους του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus, τους οποίους σκοπεύει να παρουσιάσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση τους, οι διαρροές και οι φήμες πληθαίνουν με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε αρκετές πληροφορίες γι’ αυτά. Σήμερα λοιπόν εμφανίστηκαν μερικές φωτογραφίες από το μπροστινό πάνελ του iPhone 6s.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ότι το iPhone 6s μοιάζει ακριβώς όπως το iPhone 6, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη, αφού όλα τα iPhones μοιάζουν με τους προκατόχους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή των πάνελ του iPhone 6s είναι σε πλήρη εξέλιξη και είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως τα περισσότερα, αν όχι όλα τα κομμάτια της συσκευής, είναι επίσης σε παραγωγή. Το ίδιο ισχύει πιθανότατα και για τα κομμάτια του iPhone 6s Plus.

Η πηγή που έφερε στο φως τις φωτογραφίες, δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν το πάνελ είχε υποστήριξη για την τεχνολογία Force Touch. Το Force Touch φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό πως θα έρθει στα επόμενα iPhone, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη.

Μαζί με την Force Touch, τα νέα iPhones λέγεται πως θα έρθουν με μια βελτιωμένη κάμερα στα 12MP, τον νέο A9 επεξεργαστή, καλύτερο αισθητήρα για το Touch ID, 2GB RAM, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια συσκευή σε ροζ χρώμα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ