Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus πρόκειται να γίνουν επίσημα αυτή την Τετάρτη, στις 9 Σεπτεμβρίου, και οι φήμες γι’ αυτά πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Φαίνεται ότι ξέρουμε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά των νέων iPhones, αλλά η τελευταία αναφορά έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα.

apple-iphone-6s-force-touch

Ενώ όλες οι πηγές συμφωνούν για την οθόνη Force Touch, σήμερα έχουμε κάποιες νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Φαίνεται ότι η Apple έχει αναπτύξει μια πιο προηγμένη οθόνη Force Touch για τα νέα iPhones από αυτήν που είδαμε στο Apple Watch και στα νέα MacBooks.

Η λεγόμενη 3D Force Touch οθόνη θα αντιδρά σε τρία επίπεδα αφής και πιο συγκεκριμένα θα αντιλαμβάνεται το απλό άγγιγμα, την κανονική πίεση και την πιο δυνατή πίεση. Όλα αυτά, σε συνεργασία με το iOS 9 θα προσφέρουν και διαφορετικές λειτουργίες σε εμάς. Ένα παράδειγμα της χρησιμότητας του 3D Force Touch σε ένα iPhone, θα μπορούσε να είναι π.χ στο Safari, που αν πατήσουμε με πίεση το link μιας σελίδας να μας δείχνει μια προεπισκόπηση της.

Είμαστε μόλις δύο μέρες μακριά από την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone 6s, οπότε θα μάθουμε τα πάντα με πιο πολλές λεπτομέρειες πολύ σύντομα. Μην ξεχνάτε ότι στο Techmaniacs.gr θα υπάρχει και livestream από την εκδήλωση, αλλά και chat για να παρακολουθήσουμε και να συζητήσουμε παρέα όλες τις νέες ανακοινώσεις της Apple. Μείνετε συντονισμένοι…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ