Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του iPhone 6 και οι φήμες δεν σταματούν. Αυτή τη φορά η πηγή είναι η China Mobile, που είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο.

iphone 6

Τα χαρακτηριστικά που δημοσίευσε ο πάροχος είναι λίγο διαφορετικά από ότι ακούμε μέχρι σήμερα.  Σύμφωνα με την διαρροή, το iPhone 6 θα έχει chipset Apple A8 με 4 πυρήνες. Η οθόνη του θα είναι στις 4.7 ίντσες με ανάλυση 1134×750, η οποία θα έχει για προστασία γυαλί από ζαφείρι.

Σύμφωνα με την China Mobile, η συσκευή θα έχει κάμερα 8MP, με την εμπρόσθια να είναι 2.1MP. Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 16, 32, 64 και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 138mm x 67mm x 7mm, ενώ το iPhone 6 αναφέρεται σαν ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, κάτι που το Techmaniacs είχε πει 2 ημέρες μετά την ανακοίνωση του iPhone 5S.

Είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες, καθώς η ξεκινάει απόψε στις 20:00. Φυσικά το liveblog με chat έχει ήδη στηθεί στο Techmaniacs, οπότε σας περιμένουμε όλους για να δούμε την παρουσίαση μαζί!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.