Όταν κοιτάμε για διαρροές συσκευών, η Spigen με τις θήκες της, μας δίνει μια πολύ καλή γεύση από το τι να περιμένουμε στο θέμα μέγεθος. Έτσι λοιπόν, η εταιρία έβγαλε προς πώληση, θήκες για το iPhone 6.

Στην σελίδα της εταιρίας βλέπουμε αρκετές θήκες για την συσκευή, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι θήκες της Spigen, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το σχήμα και το μέγεθος που βλέπουμε τόσο καιρό, από τα dummies και τα σχέδια.

Εδώ και καιρό έχουμε θήκες από άλλη εταιρία στα χέρια μας και σας τις έχουμε δείξει δίπλα σε άλλες συσκευές, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Αν δεν το έχετε ήδη δει, θα βρείτε το άρθρο εδώ

H Spiegen έχει το καλύτερο ιστορικό, όταν μιλάμε για ακυκλοφόρητες συσκευές, οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος της!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακά τα ψέματα….Apple αγοράζουν για το όνομα (brand name) περίπου 80%…το οποίο μεταφράζεται σε Ψώνια που θέλουν να πουλήσουν μούρη… Οι υπόλοιποι ξέρουν τί παίρνουν και πολύ καλά κάνουν. ..Αυτοί του 80% ανάθεμα και γνωρίζουν απο χαρακτηριστικά , ή πως να αξιοποιήσουν το τηλέφωνο που κρατούν. Τους αρέσει να επιδεικνύονται, νοιώθουν ότι είναι αποδεκτοί, σπουδαίοι, ενω στην πραγματικότητα είναι ανασφαλείς , άδειοι, έρμεο της σύγχρονης λογικής.. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. ..για ένα τηλέφωνο που κάνει λίγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα κάνει σχεδόν τέλεια, κοστίζει πολλά, δεν σε προδίδει ποτέ, αλλά έχει γίνει δείγμα καταξιωσης, ανωτερώτητας, και ολες αυτές οι μπούρδες του Lifestyle. ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.