Εχθές σας είπαμε πως περιμένουμε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5S και αυτές οι πληροφορίες επιτέλους ήρθαν.

iphone-5S

Για αρχή οι πληροφορίες μας συμφωνούν με το AllThingsD για ανακοίνωση των συσκευών στις 10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την πηγή μας στις 10 Σεπτεμβρίου θα δούμε iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 5, iPad Mini 2 και ίσως  ένα νέο MacBook Air. Οπότε για τους φίλους της Apple θα υπάρχει πληθώρα συσκευών για να εξερευνήσουν.

Οι συσκευές είναι πολλές όμως, οπότε η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5S λόγω φόρτου εργασίας (αφού τα iPad 5 και iPad Mini 2 αναμένονται επίσης σύντομα) δεν θα είναι τόσο σύντομα όπως πέρσι. Την παρούσα στιγμή η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5S έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου ενώ την ίδια ημερομηνία πιθανότατα να δούμε και το iPhone 5C στα ράφια των καταστημάτων.

Πέρσι οι πηγές μας ήταν σωστές σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής. Για να δούμε, φέτος θα επαληθευτούμε ξανά;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.