Κάθε φορά που βγαίνει ένα iPhone, υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να δοκιμάσουν την αντοχή της συσκευής! Έτσι λοιπόν το έχουμε δει να πέφτει από ύψος, να το πυροβολούν, να το καίνε, να το βρέχουν και γενικότερα να το μεταχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο! Φυσικά τα κατορθώματά τους αμέσως μετά ανεβαίνουν στο YouTube, για να τα βλέπουμε εμείς!

iphone 5S burning

Τα παιδιά στο TechRax επιστρέφουν για άλλη μια φορά και όπως όλα δείχνουν πρέπει να έχουν ανοίξει βεντέτα με τα iPhone 5S καθώς έχουν «ξεπαστρέψει» ήδη αρκετά!

Εμείς τα συγκεντρώσαμε σε ένα μέρος για να τα δείτε όλα μαζί! Οι σκηνές είναι βίαιες για τους λάτρεις του iPhone 5S, οπότε δεν το συναστούμε σε άτομα με καρδιακά προβλήματα! Απομακρύνεται τα παιδιά από την οθόνη καθώς έχουμε σκηνές δολοφονίας iPhone 5S

 

Και ένα που το βάλαμε λόγω της γλυκύτατης σαύρας

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.