Ένας κάτοικος του Long Island βίωσε μια δυσάρεστη εμπειρία. Ενώ είχε το iPhone 5c στην τσέπη του, ο Erik Johnson έσκυψε για να μαζέψει τα κλειδιά του από το πάτωμα. Ξαφνικά, άρχισε να ακούει έναν περίεργο ήχο από τη τσέπη του παντελονιού του. Αμέσως μετά, το iPhone 5c του πήρε φωτιά προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμου, αναγκάζοντάς τον να μείνει στο νοσοκομείο για 10 μέρες.

Apple-iPhone-5c-causes-major-burns-after-exploding-in-a-mans-pocket

Ενώ η Apple φέρεται να μελετά το περιστατικό, ο ίδιος ο Erik δηλώνει πως χρησιμοποιούσε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή της Apple. Οι περισσότερες εκρήξεις σε κινητά οφείλονται σε κινέζικους φορτιστές, όπως ακριβώς το περιστατικό του Tim Tyrrell από τη Μινεσότα τον Μάρτη του 2014, ο οποίος αναγκάστηκε να περάσει χειρουργείο.

Έχοντας στο μυαλό πως ο δικηγόρος του Johnson έχει ήδη παρουσιαστεί σε ένα τοπικό κανάλι, μπορούμε άνετα να μαντέψουμε τι επιδιώκει ο Erik Johnson. Η Apple από την άλλη δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έτσι την υπόθεση και επρόκειτο να ψάξει ακόμα και κάτω από τις πέτρες του Long Island για να βρει την αλήθεια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.