Skip to content

Ενδείξεις για κυκλοφορία αντικαταστάτη του iPhone 4S με όνομα iPhone 4C

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Ενδείξεις για κυκλοφορία αντικαταστάτη του iPhone 4S με όνομα iPhone 4C

Το iPhone 5C μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας εδώ και πολύ καιρό, και θα έρθει με πληθώρα χρωμάτων για να αντικαταστήσει το iPhone 5S σε μια πιο φθηνή έκδοση του. Τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι σήμερα καθώς η επόμενη φωτογραφία ίσως μας αλλάξει γνώμη.

iPhone 4C

Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από την αποθήκη του Wal-Mart όπου έχε εκτυπωθεί το ταμπελάκι τιμής του iPhone 5C και τελικά δεν είναι όσο φθηνό περιμέναμε. Η τιμή είναι στα $649, παραμένοντας υψηλή.

Το περίεργο όμως δεν είναι η τιμή του iPhone 5C αλλά το διπλανό ταμπελάκι τιμής που μιλάει για ένα iPhone 4C, για το οποίο δεν έχουμε άκουσε ποτέ τίποτα. Λέτε η Apple εκτός από το iPhone 5 να αντικαταστήσει και το iPhone 4S με μια πλαστική έκδοση; Ίσως με αυτή την κίνηση η Apple να προσπαθεί να σπρώξει τον κόσμο στα πιο ακριβά μοντέλα της καθώς η διαφορά τιμής του iPhone 5C από το iPhone 5S δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν το ταμπελάκι είναι πραγματικό, μιλάμε για ένα iPhone στην τιμή των $449 πράγμα που σημαίνει πως αυτό ειναι το πραγματικό φθηνό iPhone για το οποίο ακούγαμε τόσο καιρό!

Από την άλλη τα ταμπελάκια τιμής από τώρα μας κινούν υποψίες για μη αληθή, οπότε μην το δέσουμε σκοινί κορδόνι πως θα δούμε iPhone 4C. Από την άλλη όμως δεν είναι λίγο κουλό η Apple να αντικαταστήσει το iPhone 5 με πλαστική έκδοση και να αφήσει το 4S μεταλλικό; Θα ήταν σαν να σπρώχνει τον κόσμο να μην πάρει το iPhone 5C και να πάει στο iPhone 4S.

Τι λέτε εσείς; Πιστεύετε θα δούμε iPhone 4C;

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.