Αν ασχολείστε καιρό με την τεχνολογία τότε ξέρετε πολύ καλά πως η Apple ανακαλύπτει τα πάντα και το Android αυτό που κάνει είναι να αντιγράφει την Apple. Ναι προφανώς είμαι σαρκαστικός, αλλά αυτή είναι η πολιτική της Apple εδώ και χρόνια και έτσι παρουσιάζει τα πράγματα.

Σήμερα μια νέα πληροφορία ήρθε στην επιφάνεια, καθώς από ότι φαίνεται η Apple αντλεί έμπνευση από το Gorilla Glass Armor που είδαμε στο Galaxy S24 Ultra και ετοιμάζει την δική της πρόταση. Δυστυχώς οι χρήστες της εταιρίας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2025 για να την χαρούν, με το iPhone 17.

Το νέο γυαλί για την οθόνη που ετοιμάζει η Apple θα είναι περισσότερο ανθεκτικό στις γρατζουνιές, αλλά θα έχει και λιγότερες αντανακλάσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Δυστυχώς όμως η Apple δεν πρόλαβε να είναι έτοιμη για χρήση στα iPhone 16 που θα δούμε τον Σεπτέμβρη, για αυτό οι χρήστες iOS θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο έξτρα για να το δουν στο iPhone 17.

Αυτό το γυαλί της οθόνης φαίνεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά του Gorilla Glass Armor, που μειώνει τις αντανακλάσεις κατά 75% και είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις.

Τέλος το μποτιλιάρισμα μέσω Google Maps

Βέβαια, ακόμα και αν αγοράσει από την Corning η Apple, δεν θα μας το πει ποτέ. Θα την ονομάσει Ceramic Shield Ultimate ή κάπως έτσι, δίνοντας την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι που δεν έχει κανένας άλλος. Αυτό ακριβώς έκανε και με την αρχική Ceramic Shield, που τελικά ήταν συνεργασία της Corning με την Apple, οπότε πρακτικά είχαμε κάποιο Gorilla Glass με άλλο όνομα. Άλλωστε είναι γνωστό πως η Apple περιμένει να γίνει πιο ώριμη μια τεχνολογία (και αρκετά πιο φθηνή) πριν την χρησιμοποιήσει στις συσκευές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.