Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς iPhone 16, τα Pro και Pro Max, θα έχουν τετραπρισματικό τηλεφακό από την Apple με βελτιωμένες δυνατότητες ζουμ. Τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός και έγκυρος αναλυτής των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo.

Η Apple παρουσίασε ένα νέο σύστημα με τετραπρισματικό φακό στο iPhone 15 Pro Max. Αυτό το σύστημα επιτρέπει για πρώτη φορά οπτικό ζουμ 5x. Επιπλέον, η αμερικανική εταιρεία δεν χρησιμοποίησε αυτήν την τεχνολογία κάμερας στο iPhone 15 Pro, αυξάνοντας τις διαφορές των δύο Pro μοντέλων.

Βέβαια, πιθανώς η εταιρεία δεν έβαλε το νέο σύστημα στο απλό Pro μοντέλο λόγω περιορισμένου χώρου. Ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο της απόδοσης. Ο Kuo λέει ότι κατά την παραγωγή του hardware από τη Largan η απόδοση παραγωγής ήταν 40%, όμως πλέον έχει βελτιωθεί στο 70% ή και πιο πάνω. Οπότε, η Apple θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τετραπρισματικό τηλεφακό και στα δύο iPhone 16 Pro.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε βελτιώσεις στον τετραπρισματικό τηλεφακό, ή αν η εταιρεία θα σταθεί μόνο στο ότι θα προσφέρει αυτό το hardware και στα δύο Pro μοντέλα επόμενης γενιάς. Όσον αφορά άλλες αλλαγές, αναμένεται να δούμε αύξηση στις διαγωνίους των οθονών, με το Pro να ανεβαίνει στις 6.27 ίντσες από τις 6.1 ίντσες και το Pro Max να πηγαίνει στις 6.86 ίντσες από τις 6.7 ίντσες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.