Η Apple δεν είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Η εταιρία προσπαθεί να επιβιώσει στην Κίνα και την ίδια στιγμή με το iPhone 16 προσπαθεί να φτάσει τον ανταγωνισμό στην τεχνητή νοημοσύνη. Το ότι τα iPhone 15 δεν είχαν πολλές αναβαθμίσεις σε σχέση με τους προκάτοχούς τους, δεν βοηθάει την κατάσταση. Όμως η Apple θέλει να πατήσει στην δημοφιλία των τηλεφώνων της στην Νότια Κορέα, για να χτυπήσει την Samsung στο ίδιο της το σπιτι.

Τα τηλέφωνα της Apple κυκλοφορούν σε κύματα μετά την ανακοίνωσή τους, και φέτος ήταν η πρώτη φορά που η Apple είχε την Ελλάδα στο πρώτο κύμα. Η Νότια Κορέα δεν ήταν ποτέ στο πρώτο κύμα, καθώς η συσκευή έπρεπε να πιστοποιηθεί από την Εθνική Υπηρεσία Ραδιοφώνου και σε αυτό το στάδιο οι διαρροές των προδιαγραφών της συσκευής είναι πολύ μεγάλη.

Η Apple προσπαθεί να κρατήσει τις συσκευές της μυστικές, όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Μάλιστα, φέτος τα iPhone 16 έχουν διαρρεύσει εντελώς, μήνες πριν την ανακοίνωσή τους. Σήμερα, το κορεάτικο ETNews, μας αναφέρει πως η Apple θα γίνει πιο τολμηρή φέτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κάτοικοι της Νότιας Κορέας, θα είναι από τους πρώτους που θα μπορούν να αγοράσουν το iPhone 16 φέτος. Το μέσο ζήτησε από τους παρόχους σχόλια για αυτή την φήμη και οι πάροχοι αρνήθηκαν να διαψεύσουν την φήμη. Βέβαια δεν θα παραδεχόντουσαν ακόμα πως η Νότια Κορέα είναι στο πρώτο κύμα κυκλοφορίας.

Η έκθεση που επικαλείται το ETNews, υπονοεί επίσης πως το iPhone 16 θα κυκλοφορήσει περίπου στις αρχές με τα μέσα του Σεπτεμβρίου, κάτι που ταιριάζει με τους χρόνους της Apple, αν και συνήθως έχουμε κυκλοφορία μετά το πρώτο μισό. Για παράδειγμα το iPhone 15 κυκλοφόρησε 22 Σεπτεμβρίου. Αυτό μας κάνει πιο επιφυλακτικούς με τις πληροφορίες.

[Αποκλειστικό] Μάθαμε τα πάντα για όσα έρχονται στο επόμενο Unpacked της Samsung

Η Apple προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στην αγορά και να αυξήσει τα μερίδιά της.  Τώρα που θα ενσωματώσει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, σκοπεύει να πείσει το νεανικό κοινό της Νότιας Κορέας, ώστε να χτυπήσει την Samsung στο σπίτι της. Μάλιστα, η Κορέα είναι μια από τις δυνατές αγορές για τα smartphones.

Στην τρέχουσα σεζόν, το iPhone 15 έκανε πολύ καλές πωλήσεις στην χώρα, όμως το Galaxy S24 τα πήγε επίσης πολύ καλά, κρατώντας την πρώτη θέση. Αυτή θα είναι μια από τις αγορές που η Apple θέλει να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το αν θα το καταφέρει, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.