Φωτογραφίες του iPhone 15 USB-C connector διέρρευσαν σήμερα online, αποτελώντας ουσιαστικά μια ακόμη απόδειξη ότι η Apple αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβαση από τη Lightning θύρα σε USB-C για τη φόρτιση.

Οι φωτογραφίες φαίνεται ότι παρουσιάζουν τους USB-C connectors που βρίσκονται συνδεδεμένοι στο PCB του smartphone και θα χρησιμοποιηθούν στα iPhone 15, iPhone 15 Plus και iPhone 15 Pro – Max.

Όλα τα μοντέλα του 2023 αναμένεται να διαθέτουν USB-C, προκειμένου να επιτρέψουν την εταιρεία να συμμορφωθεί με τη νέα νομοθεσία της ΕΕ. Τα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ τα απλά iPhone 15 θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με USB 2.0.

Ο ShrimpApplePro έχει αναφέρει ότι τα iPhone 15 θα υποστηρίζουν επίσημα μόνο USB-C αξεσουάρ που έχουν πιστοποιηθεί από το Apple Made for iPhone πρόγραμμα. Ίσως το MFi USB-C πρόγραμμα πιστοποίησης χρησιμοποιηθεί για να περιοριστούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως γρήγορη φόρτιση και πιο υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων σε πιστοποιημένα αξεσουάρ της Apple.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.