Η σειρά Samsung Galaxy S24 θα φθάσει σε περίπου πέντε μήνες από σήμερα, η φημολογία όμως είναι έντονη με τον Ice Ubinverse να δίνει πρόσθετες πληροφορίες συνεχώς. Όπως έχουμε ήδη δει, το Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει flat οθόνη με μεγαλύτερου πάχους bezels. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το aspect ratio της οθόνης μεταβαίνει από τα 19.3:9 σε 19.5:9.

Ο Ice Uνiverse ανέφερε επίσης ότι μια αύξηση σε 3.42 χιλιοστά στο μέγεθος του bezel θα μειώσει το screen to body ratio στο 88%. Μια τέτοια αλλαγή θα σηματοδοτήσει το μικρότερο screen to body ratio για ένα Samsung flagship από την εποχή του S24 Ultra.

Σήμερα δημοσιεύει ορισμένα renders του S24 Ultra δίπλα στα Xiaomi 14 και iPhone 15 Ultra. Όπως σημειώνει το phonearena, τα μεγάλα τηλέφωνα, όπως το S23 Ultra διαθέτει 6.8 ιντσών οθόνη και είναι ίσως λίγο δύσκολο στο κράτημα, ωστόσο οι curved οθόνες έχουν βελτιώσει την αίσθηση στο χέρι. Το S24 Ultra θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με τον προκάτοχο, αλλά η flat οθόνη και το πάχος θα το κάνει πιο δύσκολο στο κράτημα. Και από τη στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν και θήκες, το S24 Ultra θα είναι πραγματικά δύσκολο να το κρατήσεις στο χέρι.

Στα renders βλέπουμε την οθόνη του S24 Ultra να εμφανίζεται σαν ένα τέλειο ορθογώνιο. Παράλληλα ο Ice προτρέπει τους χρήστες να μείνουν μακριά από το μαύρο S24 Ultra καθώς θα δίνει την αίσθηση πολύ μεγάλων bezels όπως βλέπεις στη πρώτη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.