Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να εξοπλιστούν με έναν νέο αισθητήρα και ακριβώς αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Apple με την παραγωγή. Πιο συγκεκριμένα, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να εξοπλιστούν με τον ίδιο αισθητήρα κάμερας όπως συμβαίνει με τη σειρά iPhone 14 Pro.

Εν ολίγοις, η σειρά θα εξοπλιστεί με έναν 48MP αισθητήρα, με τον οποίο η Apple αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ως προς την προμήθειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αναμένεται η Apple να αναβάλλει το λανσάρισμα των συσκευών, αντίθετα η εταιρεία θα τα παρουσιάσει κανονικά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Να σημειώσουμε ότι όλα τα iPhone 15 θα διαθέτουν Dynamic Island και USB Type C.

Όλα αυτά δείχνουν, πως ενώ οι συσκευές θα ανακοινωθούν στην ώρα τους, τον Σεπτέμβριο, ίσως δούμε ελλείψεις στην διαθεσιμότητα. Αυτό είχε συμβεί και με τα iPhone 14 Pro, για άλλους λόγους, όμως προς το παρόν βλέπουμε να διαμορφώνεται το ίδιο σκηνικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.