Η σειρά iPhone 15 Pro αναμένεται να καταφθάσει με σημαντικές αυξήσεις ως προς τις τιμές, όπως έχουν δείξει όλα τα μέχρι σήμερα reports. Ένα νέο report από το Weibo αυτή τη φορά αναφέρει ότι η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει την τιμή του iPhone 15 Pro και άλλο προκειμένου να αυξήσει την απόσταση από το iPhone 15 Plus.

Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max ξεκινούσαν από τα 999 δολάρια και 1.099, επομένως οποιαδήποτε αύξηση τη τιμή για πρώτη φορά θα τα κάνουν να ξεπεράσουν κατά πολύ το φράγμα των 1.000 δολαρίων.

Το report προσθέτει επίσης, ότι από τη στιγμή που τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα καταφθάσουν με πλήθος χαρακτηριστικών που αυτή τη στιγμή συναντάμε στα Pro μοντέλα, όπως το Dynamic Island και η κάμερα των 48MP, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να διαχωριστούν τα Pro από τα μη Pro μοντέλα όσον αφορά την τιμολόγηση.

Εκτός των ΗΠΑ, οι τιμές είναι ήδη στα ύψη, εξαιτίας των ισοτιμιών. Η εταιρεία έχει καταφέρει να διατηρήσει σταθερές τιμές στις ΗΠΑ εδώ και έξι γενιές iPhone συσκευών, ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να τις αυξήσει και φαίνεται ότι η ώρα αυτή έχει φθάσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι μεγάλες αυξήσεις δεν τις πηγαίνουν και πολύ καλά. Εδώ και δυο μήνες οι τιμές των pro μοντέλων έρχονται με έκπτωση 150 ευρώ στα επίσημα σημεία πώλησης που στην ουσία τις εξισώνουν με τις περσινές τιμές των iPhone 13 Pro και Pro Max. Τόσο μεγάλη μείωση τιμής δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε Pro μοντέλα ειδικά λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τους.
    Τώρα αν καταφέρει να φτάσει την τιμή του απλού Pro μοντέλου στα 1500 ευρώ με μόνη διαφορά από το προηγούμενο την type c θύρα (καθώς περισκοπική κάμερα ακούγεται ότι θα πάρει μόνο το Pro Max) καλά κρασιά…

  2. Ο λόγος είναι ότι έχει πέσει το δολλάριο σε σχέση με το ευρώ.
    Όταν κυκλοφόρησε το 14 η ισοτιμία ήταν 1:0,97 σχεδόν με το ευρώ να είναι φτηνότερο…

  3. Μπούρδες και τεχνικά τρικ, τρέξτε μακεδονομάχοι να προλάβετε να πάρετε το 14 γιατί δήθεν θα ακριβεινουνε, επειδή έρχεται το 15 και φοβούνται ότι θα τους μείνουν στοκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.