Ένα από τα highlights του φετινού iPhone 15 Pro Max θα είναι και ο periscope φακός ο οποίος θα επιτρέπει μεγαλύτερο οπτικό zoom. Οι πληροφορίες θέλουν να επιτρέπει τουλάχιστον 10x σε σύγκριση με το μέγιστο 3x που είναι διαθέσιμο στο iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

O Ming Chi Kuo επισημαίνει ότι η Apple πληρώνει την Largan, τον προμηθευτή της μόλις 4 δολάρια για τον εν λόγω φακό, ένα ποσό που δεν αφήνει περιθώρια κέρδους στον προμηθευτή, λόγω σκληρών διαπραγματεύσεων με την εταιρεία.

Η Largan αναμένεται να είναι ο μοναδικός προμηθευτής φακών του φετινού iPhone 15 Pro Max. Η μέση τιμή πώλησης periscope φακών αγγίζει τα 4 δολάρια από τη Largan, μαζί με τα πρίσματα, σημαντικά χαμηλότερο από το ποσό των 5 δολαρίων και άνω στο οποίο κινούνται οι τιμές. Η Largan δεν έχει καθόλου κέρδος από τους περισκοπικούς φακούς.

Η Apple παίζει με τις παραγγελίες φακών μεταξύ Largan και Genius σε μια προσπάθεια να επωφεληθεί από σημαντικές εκπτώσεις και να ρίξει προς τα κάτω τις τιμές προς όφελός της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.