Οι φήμες και οι διαρροές γύρω από τα iPhone 15 έχουν πάρει φωτιά τον τελευταίο καιρό. Σήμερα έχουμε μια πληροφορία σχετικά με το iPhone 15 Pro Max, που θα είναι και το μεγάλο παιδί της οικογενείας. Μέχρι τώρα ακούγαμε πως το iPhone 15 Pro Max θα έρθει με αναβαθμισμένη κάμερα, όμως η νέα πληροφορία από άτομο στην βιομηχανία, έρχεται για να αλλάξει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ακούγαμε πως το νέο iPhone 15 Pro Max θα έρθει με τον Sony IMX903, με μια ίντσα αισθητήρα, όμως η σημερινη πληροφορία θέλει την εταιρία να παραμένει με τον Sony IMX803, των 48MP και μεγέθους 1/1.28″, που είχαμε στο iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η πληροφορία μας “ξενέρωσε” και ελπίζουμε να μην επαληθευτεί, όμως οι πληροφορίες δεν σταματάνε εκεί. Σύμφωνα με τον Revegnus, θα έχουμε και το ίδιο M12 OLED panel, που είδαμε στην τωρινή γενικά συσκευών. Μπορεί να πρόκειται για ένα πολύ καλό panel, όμως με τις φήμες να θέλουν τις συσκευές αρκετά ακριβότερες, δεν θα μας άρεσε να δούμε μια από τα ίδια με ακριβότερη τιμή.

apple iphone 15 acsi

Ελπίζουμε τουλάχιστον η οθόνη να μεγαλώσει σε μέγεθος, αν και το iPhone 14 Pro Max είναι ήδη μεγάλο και για πολλούς αρκετά άβολο. Όμως η Apple θα πρέπει να μας δείξει κάτι νέο στην καινούρια της ναυαρχίδα, πέρα από τον Apple A17 Bionic. Ελπίζουμε επίσης να δούμε και τον νέο περισκοπικό φακό, με 6Χ οπτικό ζουμ, που θα έχει αποκλειστικά το iPhone 15 Pro Max και όχι το απλό 15 Pro.

https://twitter.com/Tech_Reve/status/1662282218012835841

Τέλος, ελπίζουμε επιτέλους σε USB-C στην συσκευή, όμως η εταιρία φαίνεται να κάνει την δύσκολη στις προσταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μια τέτοια προσθήκη είναι ξεκάθαρα προς το συμφέρον του καταναλωτή, ειδικά όταν η USB θα είναι USB 3.2, με συμπαντικά υψηλότερες ταχύτητες και ταχύτητα φόρτισης, σε σχέση με την Lightning Port, που βασίζεται σε USB 2.0.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.