Καμιά απάντηση προς το παρόν από την Apple για τα σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Αν και όλα τα iPhones της νέας οικογένειας παρουσιάζουν αυξημένες θερμοκρασίες, η περίπτωση με τα iPhone 15 Pro είναι ιδιαίτερη επισημαίνει το androidauthority καθώς ζεσταίνονται και με απλή χρήση, κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων ή κλήσεων στο FaceTime.

Δες εδώ ένα χαρακτηριστικό screenshot της σύγκρισης των θερμοκρασιών από το DxOMark.

Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες ώρες δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης, όταν μιλάμε με δεδομένα. Τα iPhone 15 Pro ζεσταίνονται, με τον ίδιο τον Kuo να λέει ευθύνεται το σύστημα ψύξης και το τιτάνιο, αλλά και ο επεξεργαστής. Μια λύση θα ήταν η ανάκληση των συσκευών αν και δύσκολο να εφαρμοστεί θα αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Apple. Μάλλον ένα software θα εφαρμόσει throttling μειώνοντας τις επιδόσεις και τις θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.