Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά iPhone 15 συσκευών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, με τα Pro μοντέλα να έχουν περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, όπως έναν Apple 17 Bionic, titanium frame πιο γρήγορες ταχύτητες USB-C και άλλα. Το macrumors κάνει μια σύντομη ανασκόπηση των 12 νέων χαρακτηριστικών που θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε.

Η Apple βάζει τέλος σε πολλά iPhones με το iOS 17: Οι συσκευές που αναβαθμίζονται

 • Apple A17 Bionic: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να εξοπλιστούν με τον νέας γενιας A17 Bionic chip βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 3nm της TSMC, με τη σειρά τους τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus να εξοπλίζονται με τον A16.
 • Frame Τιτανίου: Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Apple Watch Ultra, τα iPhone 15 Pro θα εξοπλιστούν με frame τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Ultra-thin bezels: Πάλι, όπως συμβαίνει με την ακριβή πρόταση της Apple στο χώρο των ρολογιών, το Apple Watch ultra, τα iPhone 15 Pro θα έχουν εξαιρετικά λεπτά curved bezels γύρω από την οθόνη.
 • Πιο γρήγορη USB C θύρα: Θα εξοπλιστούν με USB-C port με υποστήριξη τουλάχιστον USB 3.2 ή Thunderbolt 3, με αποτέλεσμα πιο γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Αντίθετα τα απλά μοντέλα του iPhone 15 θα εξοπλιστούν με USB 2.0 ταχύτητες

 • Wi-Fi 6E: Θα υποστηρίζουν Wi-Fi 6E για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες
 • Μεγαλύτερη RAM: Τα iPhone 15 Pro θα εξοπλιστούν με αυξημένη ποσότητα RAM στα 8GB, σύμφωνα με την Trendforce, ενώ τα απλά μοντέλα θα συνεχίσουν να έχουν 6GB RAM. Επιπρόσθετη RAM θα επιτρέψει εφαρμογές όπως στο Safari να διατηρεί περισσότερο περιεχόμενο ενεργό στο background, εμποδίζοντας δηλαδή το reloading όταν τον ανοίγεις ξανά.
 • Action Button: Τα iPhone 15 Pro αναμένεται να εξοπλιστούν με ένα νέο προσαρμόσιμο Action button όπως το Apple Watch Ultra. Θα αντικαταστήσει το Ring/Silent το οποίο συμπεριλήφθηκε σε κάθε iPhone από το 2007, με τον χρήστη να μπορεί να το ρυθμίσει να επιτελεί διάφορες διεργασίες, όπως ενεργοποίηση του φακού, του Do Not Disturb, του Low Power Mode κ.α
 • Βελτιωμένο optical zoom στα iPhone 15 Pro Max: Το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει periscope telephoto lens, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα 5x-6x optical zoom σε σχέση με το 3x στα iPhone 14 Pro.
 • Ultra Wideband: Ο υποψήφιος αγοραστής των iPhone 15 Pro θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και ένα ανανεωμένο Ultra Wideband chip για βελτιωμένο integration με το Apple Vision Pro headset.
 • LiDar Scanner: Η Apple θα εξοπλίσει τις συσκευές με ένα βελτιωμένο LiDar Scanner από τη Sony για καλύτερες επιδόσεις 3D depth scanning για διάφορες AR εφαρμογές και Night mode φωτογραφίες.
 • Dark Red έκδοση
 • eSIM-only expansion: Τα iPhone 15 Pro θα είναι συμβατά μόνο με eSIMs και μόνο στη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι η Apple αφαίρεσε το tray από τα iPhone 14 στις ΗΠΑ πέρυσι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.