2η θέση στη κατάταξη δίνει το DxOmark στο iPhone 15 Pro Max,ενώ την ίδια θέση διατηρεί και στη premium κατηγορία. Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά της κάμερας έχουν ως εξής:

  • Primary: 48MP sensor, 2.44µm quad pixels, 24mm equivalent f/1.78-aperture lens, Dual Pixel AF, OIS
  • Ultra-wide: 12MP sensor, 13mm equivalent f/2.2-aperture lens, Dual Pixel AF
  • Tele: 12MP sensor, 1.12µm pixels, 120 mm equivalent f/2.8-aperture lens, Dual Pixel AF
  • A17 Pro chipset

Η ομάδα συγκεκριμένα αναφέρει για αυτό:

Το iPhone 15 Pro Max είναι το καλύτερο iPhone που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα και βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων συσκευών στη κατάταξή μας. Οι επιδόσεις του ξεχωρίζουν όσον αφορά το exposure, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στη φωτογραφία και στα video σε πλήθος συνθηκών. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη portrait φωτογραφία και στα video  με εξαιρετική λεπτομέρεια και όμορφα skin tones. 

Αν και τα χαρακτηριστικά του μπορεί να μην φαίνονται τόσο προηγμένα σε σύγκριση με ορισμένα ανταγωνιστών, οι μηχανικοί της Apple έχουν καταφέρει να προβούν σε βελτιώσεις εκεί που μετρά. Ο Quad Bayer αισθητήρας, όπως στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro max βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας και επιτρέπει εξαιρετικό zoom στα 2x.  Ένας dedicated telephoto 5x βελτιώνει ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα. Γενικότερα αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που θέλουν εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις και video.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review στον σύνδεσμο της πηγής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.