Όπως έχουμε ήδη γράψει τα bezels των iPhone 15 Pro θα γίνουν εξαιρετικά λεπτά. Το 9to5google αποφάσισε αντί να αναφερθεί σε συγκεκριμένους αριθμούς να αναπαραστήσει επακριβώς τα bezels στη σειρά iPhone 15 Pro  και iPhone 15 Pro Max και πως αυτά συγκρίνονται με τα περσινά iPhones για να γίνουν πιο εύκολα αντιληπτά, παρά να πετάξει ορισμένους αριθμούς.

Το 2017, η Apple είχε αποκαλύψει επισήμως το iPhone X και τα ιδιαίτερα λεπτά bezels του ήταν απίστευτα για εκείνη τη χρονική στιγμή. Από τότε μέχρι σήμερα τα bezels μειώνονται. Για το 2023, η μείωση αυτών ξεπερνά το 30%.

iphone 15 pro bezels

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα έχουν bezels 1.5 χιλιοστών που αποτελεί ρεκόρ.

iphone 15 pro bezels

Σε σύγκριση με τα ήδη λεπτά bezels του iPhone 14 Pro, το iPhone 15 Pro μειώνει το μέγεθος ακόμη περισσότερο. Από την μεριά του το Dynamic Island θα παραμείνει στο ίδιο μέγεθος και με τα μικρότερα bezels θα ξεχωρίζει ακόμη πιο πολύ.

iphone 15 pro bezels

Και τέλος μια σύγκριση των bezels της σειράς iPhoen 15 Pro με τα X, XS, 11 Pro. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε δηλαδή, τα iPhone 15 Pro φαντάζουν ως μια σημαντική αναβάθμιση, με τιτάνιο, USB C, periscope zoom lens στο Pro Max και φυσικά αύξηση στη τιμή.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.