Τα επόμενης γενιάς iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αναμένεται να εξοπλιστούν με πλήθος διαφορετικών αναβαθμίσεων ως προς τις κάμερες, κυρίως λόγος της επιθυμίας της Apple να διαφοροποιήσει τα εν λόγω μοντέλα από τα απλά. Ωστόσο, μια από αυτές τις σημαντικές αναβαθμίσεις, οι 8P φακοί δεν θα καταφθάσουν τελικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 8P αναφέρεται στον αριθμό των στοιχείων στο φακό, δίνοντας στο iPhone 15 Pro ένα πρόσθετο οπτικό στοιχείο σε σχέση με το iPhone 14 Pro. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της προσθήκης στοιχείων στους φακούς αλλά όταν ένας κατασκευαστής παίρνει ένα ήδη υπάρχων design και προσθέτει ένα στοιχείο, αυτό το κάνει για να μειώσει το distortion και για καλύτερες φωτογραφίες  wide angle.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν τα iPhone 15 Pro δεν εξοπλιστούν με την εν λόγω αναβάθμιση, η Apple θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές. Όπως ένας νέος periscope φακός exlcusive στη μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 15 Pro που θα αποκαλείται Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.