Τα νέα iPhone 15 series έρχονται πλέον με USB-C, που επιτέλους ανοίγει νέες δυνατότητες σε πολλούς τομείς. Σήμερα είδαμε πως πλέον μπορείς να συνδέσεις καλώδιο Ethernet, μέσω αντάπτορα φυσικά και εννοείτε πως σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε στο δικό μας iPhone 15.

Επειδή ο αντάπτορας που έχουμε διαθέσιμος είναι USB-A, χρειάστηκε το συνδέσουμε μέσω δεύτερου αντάπτορα USB-A σε USB-C. Η σύνδεση έγινε αμέσως, χωρίς όμως να μας δώσει κάποια ειδοποίηση πως πλέον η συσκευή έχει συνδεθεί σε δίκτυο μέσω Ethernet.

Κλείσαμε λοιπόν δεδομένα και Wi-Fi και σπεύσαμε να τρέξουμε speedtest. Προς έκπληξή μας, η σύνδεση λειτουργούσε κανονικά, φτάνοντας την πλήρη ταχύτητα της γραμμής μας.

Μιας και αυτή την χρήση δεν την είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα, αμέσως μετά κάναμε το ίδιο και με ένα Xiaomi 13 Pro, με την συσκευή να εμφανίζει ένδειξη πάνω δεξιά πως έχει συνδεθεί σε δίκτυο. Και στο Android, η σύνδεση δούλεψε κανονικά!

Και στις δύο περιπτώσεις, η σύνδεση που είχαμε ήταν η μέγιστη που έδινε η γραμμή μας εκείνη την ώρα και σίγουρα πιο σταθερή και αξιόπιστη, από οποιοδήποτε Wi-Fi. Βέβαια θα πρέπει να έχεις ένα καλώδιο να κρέμεται κάτω από το κινητό.

Από την άλλη, είναι ότι πρέπει αν θέλεις να κάνεις casting στην τηλεόραση για να δεις περιεχόμενο, ενώ μπορούμε να σκεφτούμε και μια πληθώρα από χρήσεις. Η μεταφορά αρχείων από το κινητό προς το NAS του γραφείου, πλέον θα γίνεται έτσι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.