Ένα video ισχυρίζεται ότι δείχνει το μπροστινό γυαλί της σειράς iPhone 15, με το Dynamic Island και τα κυρτά bezels να κυριαρχούν σε όλα τα μοντέλα. Οι φήμες για το iPhone 15 μέχρι σήμερα έχουν δείξει την ύπαρξη κυρτών bezel στο μπροστινό μέρος της οικογένειας των iPhone 15 και μια επέκταση του Dynamic Island feature σε όλα τα μοντέλα της γενιάς.

Στο video το οποίο δημοσιεύεται από τον ShrimpApplePro δείχνει τρία glass panels, τα οποία όπως βλέπουμε είναι όμοια μεταξύ τους με curved γωνίες και στοιχεία του Dynamic Island στη κορυφή. Σύμφωνα με τον leaker το video δείχνει το γυαλί που θα χρησιμοποιηθεί στη σειρά iPhone 15, τόσο στις απλές εκδόσεις όσο και στα Pro μοντέλα.

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1632404593698279425?s=20

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό είναι που φέρνουν το dynamic island σε ολόκληρη τη σειρά, να υπάρχει μια συνοχή, αν και προσωπικά δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα χρήσιμο, απλά είναι όμορφος ο τρόπος που το υιοθέτησαν και τα γραφικά που έχουν φτιάξει γύρω από αυτό. Κατα τα άλλα το βρίσκω ακόμη πιο εκνευριστικό όταν βλέπω βίντεο, κόβει με χειρότερο τρόπο την εικόνα απ’ότι το notch.
    Πιστεύω καλύτερα να είχαν αφιερώσει χρόνο στο να φέρουν split screen στα iPhone όπως γίνεται στα Galaxy, παρά το dynamic island, το οποίο σε επόμενες γενιές έτσι κι αλλιώς θα εξαφανιστεί αφού οι κάμερες θα μπουν κάτω από την οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.