Λιγότερο από δυο μήνες έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση της σειράς iPhones 15, και δεν έχουν μείνει πολλά που να μην γνωρίζουμε ήδη. Ένα από τα πιο πολυαναμένομενα features είναι τα χρώματα. Οι προβλέψεις μέχρι τώρα μιλούν για μπλε και βαθύ κόκκινο, αλλά ο ShrimpApplePro επισημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πράσινες, κίτρινες, ρόζ εκδόσεις, επιπροσθέτως των standard μαύρων, άσπρων και Product Red εκδόσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με tweet του Ice Universe, τα iPhone 15 θα έχουν εξαιρετικά λεπτά bezels, με όλα τα μοντέλα να έχουν εγκοπές για το Dynamic Island, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro max.

Ο RGcloudS από την μεριά του αναφέρει ότι η Apple χρησιμοποιεί τεχνολογία stacked battery για τα iPhone 15 που θα της επιτρέψει ακόμη μεγαλύτερες χωρητικότητες. Επισημαίνει ότι έχει δει ταχύτητες 40W ενσύρματης φόρτισης και 20W ασύρματης αν και μπορεί να καθυστερήσει η άφιξη για τα iPhone 16.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.