Το iPhone 14 Pro Max είναι το πιο ακριβό iPhone της Apple, με το κόστος της 1TB έκδοσης να ξεφεύγει αρκετά. Αν και η εταιρεία διατήρησε τις τιμές των περισσότερων νέων συσκευών σε παρόμοια επίπεδα σε πολλές χώρες, σε ορισμένα έθνη, τα οποία είχαν γνωρίζει μια δύσκολη οικονομική κρίση, υπήρξαν σημαντικές αυξήσεις στις τιμές.

iphone 14 pro

Μια τέτοια χώρα, είναι το Πακιστάν, όπου ένα νέο iPhone 14 Pro Max είναι πιο ακριβό από ένα SUV στην Ινδία. Σύμφωνα με το dnaidia.com, το iPhone 14 Pro Max στην Ινδία ξεκινά από τα Rs 1.39.900, ενώ το κορυφαίο μοντέλο είναι διαθέσιμο στα Rs 1.89.900. Βέβαια, οι τιμές μπορεί να μειωθούν σε περιπτώσεις εκπτώσεων προσφορών.

Ένα νέο iPhone 14 Pro Max 1TB στο Πακιστάν κοστίζει Rs 7.21 lakh, που το κάνει ακριβότερο από ένα Renault Kiger 5-seater SUV στα Rs 6.50 lakh.

Το πιο φθηνό Samsung smartphone με 5 χρόνια updates

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.