Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει, από τότε η σειρά iPhone 14, μια από τις καλύτερες της Apple, έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, υπήρχαν ορισμένες αντίθετες γνώμες, ειδικά για το αν ήταν σωστή η απόφαση της Apple να αντικαταστήσει το iPhone 13 mini με το iPhone 14 Plus.

Ωστόσο, το νέο report της Display Supply Chain Consultants (DSCC) όσον αφορά τη διάθεση panels για τη σειρά iPhone 14 μας επιτρέπει να γνωρίσουμε και την εμπορική επιτυχία του κάθε μοντέλου. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Πρώτον και κατά κύριο λόγο, η σειρά iPhone 14 είναι πιο δημοφιλής από τον προκάτοχο με 2% αύξηση στον αριθμό χρόνο με το χρόνο. Δευτερευόντως, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα Pro iPhone παρουσιάζουν καλύτερες πωλήσεις σε σχέση με τα απλά, κάτι απολύτως φυσικό.

Επιπλέον, τα έσοδα από τη φετινή χρονιά είναι μεγαλύτερα, επειδή η Apple πουλά περισσότερα high-end μοντέλα, εις βάρος των πιο low end. Οι πωλήσεις των απλών μοντέλων κινούνται πτωτικά κατά 36%., ενώ των Pro και Pro Max ανοδικά κατά 22% και 23%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.