Ίσως θυμάστε το θέμα που είχε προκύψει με πολλούς χρήστες τους προηγούμενους μήνες να αναφέρουν ότι οι μπαταρίες των iPhone συσκευών παρουσιάζουν πιο γρήγορη φθορά σε σχέση με τη συνηθισμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει με όλες τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, εκείνο ωστόσο που τράβηξε την προσοχή με το iPhone 14 ήταν ότι αυτές έχαναν την αρχική χωρητικότητα με πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.

Το πιο σημαντικό update για το iPhone σου – Κυκλοφόρησε το νέο iOS 17.0.3 (screenshot)

Ο γνωστός leaker @RGcloudS διατυπώνει την άποψη ότι η Apple χρησιμοποίησε φθηνότερες μπαταρίες στη σειρά iPhone 14 και iPhone 15 με μικρότερους κύκλους φόρτισης σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Μια κίνηση για να μειωθεί το κόστος παραγωγής του iPhone. Βέβαια, θα πρέπει να λάβουμε τις εν λόγω πληροφορίες με επιφύλαξη, καθώς δεν επιβεβαιώνονται από άλλη πηγή.

Τα iPhone 14 Pro όπως σημειώνει το phonearena.com, ήταν η πρώτη συσκευή της Apple με always on display, που μπορεί ίσως να είναι ένας από τους πολλούς λόγους πίσω από την αυξημένη επίδραση στη μπαταρία. Ένας άλλος, ότι η οθόνη είναι δυο φορές πιο φωτεινή σε σχέση με το iPhone 13 Pro.

Σε κάθε περίπτωση, η Apple τονίζει ότι οι μπαταρίες του iPhone έχουν σχεδιαστεί να διατηρούν το 80% της χωρητικότητας στους 500 κύκλους φόρτισης, επομένως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι τη στιγμή που βλέπεις αυτή να πέφτει κάτω από το 100%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.