Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPhone 13 Pro, το theverge το είχε χαρακτηρίσει ως την καλύτερα κάμερα σε smartphone. Ο μεγάλος αισθητήρας, πίσω από τον κύριο wide angle lens σε συνδυασμό με το f/1.5 aperture, τους έκανε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό όπως σημειώνουν. Εδώ πάντως, θα πρέπει να γίνει η σημείωση, ότι έχουν παραδοσιακά σαν ιστοσελίδα μια μεγάλη αγάπη στο iPhone. (μην παρεξηγηθώ, όχι το το iPhone δεν έχει καλή κάμερα)

Ωστόσο, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, στη συνέχεια ήρθε το Google Pixel 6 Pro, με τον μεγάλο 50MP αισθητήρα που δίνει 12.5 MP φωτογραφίες, αποτελώντας όπως τονίζουν, έναν άξιο ανταγωνιστή της 12MP κάμερας των iPhone 12 Pro.

Σε μια προσπάθεια να απαντήσουν ποιος είναι ο νικητής στη φωτογραφία, τράβηξαν 1.000 φωτογραφίες με κάθε smartphone, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έχουν δείγματα με πλήθος διαφορετικών καταστάσεων και συνθηκών φωτισμού, προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν ένα συμπέρασμα. Μπορείς να παρακολουθήσεις το video που ακολουθεί, ή αν θέλεις να κρίνεις μόνο σου μπορείς να βρεις σε αυτόν τον σύνδεσμο τη Gallery του iPhone 13 Pro και σε αυτόν τον σύνδεσμο την Gallery του Pixel 6 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.