Σε περίπτωση που δεν έχει τύχει κάποιος να δει ένα από τα smartphones της Caviar πρέπει να τον βάλουμε στο κλίμα. Η Caviar είναι μία εταιρεία που δημιουργεί παράξενες και πανάκριβες εκδόσεις iPhone. Εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία custom iPhone 11 Pro και 11 Pro Max, αλλά αυτή τη φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Η τελευταία σειρά των iPhone 11 Pro και Pro Max της Caviar έχει να κάνει με τον κορονοϊό και της θρησκείες, θα έλεγε κανείς. Ανάλογα στο τι πιστεύει ο καθένας, μπορεί να αγοράσει και την έκδοση που θα τον προστατεύσει από τον κορονοϊό.

Οι παραλλαγές που παρέχει η Caviar είναι το iPhone 11 Pro Hand of Fatima, Saint Nicholas, Lotus, και Dragon. Όλες οι εκδόσεις είναι φτιαγμένες με 18K χρυσό και 925 ασήμι, ενώ με εξαίρεση το χέρι της Φάτιμα θα κυκλοφορήσουν μόνο 99 αντίγραφα από κάθε έκδοση.

Η φθηνότερη έκδοση είναι η 64GB του iPhone 11 Pro Hand of Fatima με κόστος μόλις 5.290 δολάρια, και η πιο ακριβή είναι η 512GB του iPhone 11 Pro Max Saint Nicholas που κοστίζει 7.110 δολάρια. Οπότε, αν δεν εμπιστευόμαστε την επιστήμη, και έχουμε 5-6 χιλιάδες ευρώ, μπορούμε να τα επενδύσουμε σε ένα high tech “φυλακτό” από την Caviar.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.