Η Apple αποκάλυψε επίσημα τα νέα iPhones και ναι υπάρχει ένα μεγάλο τετράγωνο module στο πίσω μέρος από το κάθε τηλέφωνο. Στα flagship iPhone Pro μοντέλα, ο χρήστης θα συναντήσει τρεις ξεχωριστές κάμερες και στο iPhone 11 δυο.

IPHONE 11

  1. 12MP regular camera | 26mm f/1.8 | Optical image stabilization: Η κύρια iPhone camera έχει αναβαθμιστεί με το νέο Night Mode που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί καλύτερα επιτέλους το Night Sight των Google Pixel smartphones. Η Apple έχει επίσης βελτιώσει το image processing για να διατηρήσει περισσότερη λεπτομέρεια σε κάθε φωτογραφία.
  2. 12MP ultra-wide camera | 13mm f/2.4 | 120-degree field of view: Αντί να ακολουθήσει τη δική της παράδοση με portrait lens, η Apple πήρε την απόφαση να επιλέξει μια ultra wide camera που θα επιτρέψει στους iPhone 11 χρήστες να λάβουν περισσότερα αντικείμενα του περιβάλλοντος χώρου στην κάθε φωτογραφία. Το viewfinder του camera app θα σου δείξει τι βλέπει η κύρια κάμερα αλλά και ένα preview του πως θα είναι σε ultra wide shot.

3. Front camera: 12MP TrueDepth camera με slo-mo video και 4K60 recording: Η selfie κάμερα της Apple μπορεί πλέον να προβεί στην εγγραφή wide angle φωτογραφιών όταν γίνεται περιστροφή σε landscape mode. Η εταιρεία επίσης προσθέτει slow motion video recording.

iPHONE PRO και PRO MAX

  1. 12MP regular camera | 26mm f/1.8 | Optical image stabilization
  2. 12MP ultra-wide camera | 13mm f/2.4 | 120-degree field of view
  3. 12MP telephoto / portrait lens | 52mm f/2.0 | Optical image stabilization: μόνο στα Pro.
  4. μπροστινή κάμερα 12MP TrueDepth camera με slo-mo video και 4K60 recording

Η Apple αναφέρει ότι έκανε σημαντικές βελτιώσεις στη διαδικασία του processing των φωτογραφιών και των video. Τα iPhone 11 και 11 Pro διατηρούν τα highlights και περισσότερη λεπτομέρεια σε κάθε στατική φωτογραφία  και έχουν γίνει optimized με τη βοήθεια ενός νέου Night Mode.

Με όλα τα νέα iPhone μοντέλα να έχουν πολλαπλές κάμερες, η Apple έκανε σημαντική προσπάθεια να εμποδίσει τις αλλαγές στο exposure και στον τόνο του χρώματος όταν πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ αυτών, ιδίως στη καταγραφή video. Το iPhone 11 pro θα επιτρέψει στους developers εφαρμογών να καταγράφουν τα apps τους με περισσότερες από μια κάμερες ταυτόχρονα για πιο δημιουργικές προοπτικές. Και ένα audio zoom feature θα ενισχύει τον ήχο από οποιοδήποτε αντικείμενο εστιάζετε το smartphone σας.

Ιδίως για το iPhone 11 pro, ο Phil Schiller αναφέρθηκε σε ένα επερχόμενο feature που αποκαλείται Fusion και το οποίο αναλύει 9 φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε σειρά. Η Neural Engine της συσκευής, τις αναλύει για να δημιουργήσει μια τελική φωτογραφία που δανείζεται στοιχεία από κάθε εικόνα. Στόχος, η προσφορά στο χρήστη μιας τελικής φωτογραφίας με ακόμη καλύτερη ποιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.