Πριν καν ανακοινωθεί το iPad Mini Retina, ακούγαμε φήμες για προβλήματα στην γραμμή παραγωγής, τα οποία καθυστερούν και την κυκλοφορία της συσκευής. Ακόμα και το Tim Cook παραδέχθηκε πως ίσως να μην μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση για την περίοδο των Χριστουγέννων. Το κατάστημα Target μας δίνει στοιχεία το τι κάνει η Apple για το εν λόγω ζήτημα.

iPad-mini-retina

Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει μια εταιρία όταν δεν είναι σίγουρη σχετικά με τα αποθέματά της, είναι να καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας όσο περισσότερο γίνεται. Αν το Target μας λέει την αλήθεια, τότε η παραπάνω στρατηγική είναι αυτή που ακολουθεί η Apple. Το κατάστημα έχει σαν ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad Mini Retina την 21η Νοεμβρίου, δηλαδή μια βδομάδα πριν τις ευχαριστίες.

Δεδομένου πως εκείνη η περίοδος είναι η δεύτερη πιο καταναλωτική του χρόνου, η Apple επιβάλλεται να έχει το iPad Mini Retina στα ράφια των καταστημάτων. Οπότε περιμένουμε η κυκλοφορία του iPad Mini Retina να ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου, τουλάχιστον για την αμερικάνικη αγορά!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.