Μεγαλύτερα προβλήματα από ότι περίμενε έχει η Apple σχετικά με την τροφοδοσία για τα iPad Mini Retina Display. Αυτή τη στιγμή η LG Displays και η Sharp έχουν αναλάβει να φτιάξουν τις οθόνες για το νέο iPad Mini αλλά από ότι φαίνεται τα η μόνη που τα βγάζει κάπως πέρα με τον στόχο είναι η LG, τουλάχιστον σύμφωνα με αναλυτή της Ιαπωνικής DisplaySearch που δημοσίευσε την έκθεσή του στο Nikkei. Ακόμα και οι επιδόσεις της LG όμως δεν αρκούν για να προλάβουν την ζήτηση που θα δημιουργηθεί. Η έκθεση χαρακτηρίζει την παραγωγή της LG Display ως «απέχει από την πλήρη παραγωγή».

Η Apple τώρα στρέφεται προς την Samsung για να μαζέψει τα αμάζευτα. Η Samsung όμως την προσγείωσε απότομα καθώς απάντησε πως δεν είναι σε θέση να παράγει οτιδήποτε μέχρι την επόμενη χρονιά.

Η αναφορά του Nikkei φαίνεται πως επαληθεύει τις προηγούμενες φήμες για μειωμένη παραγωγή σε iPad Mini Retina Display, ενώ η Apple είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς κινδυνεύει να μην είναι έτοιμη για την εορταστική περίοδο.

Τα νέα δημιουργούν προβληματισμό στον νέο και τεράστιο πάροχο με τον οποίο μόλις συνεργάστηκε η Apple. Ο λόγος της την NTT DoCoMo, η οποία μόλις ξεκίνησε συνεργασία με την Apple πουλώντας το iPhone 5S, ενώ έχει δείξει ενδιαφέρον για το iPad Mini Retina, αλλά προβληματίζονται σχετικά με την διαθεσιμότητα.

iPad-mini-retina

Την Δευτέρα ο Tim Cook δήλωσε πως δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν αρκετές προμήθειες σε συσκευές για να βγάλουν το Q4 2013.

Αν η Apple δεν προλάβει να βγάλει αρκετές συσκευές στην αγορά, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την εταιρία. Η πιο κερδοφόρα περίοδος των εταιριών είναι αυτή των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Αν η Apple δεν βρεί λύση στο πρόβλημα, θα χάσει όχι μόνο τις πωλήσεις, αλλά και ένα μεγάλο μερίδιο από την αγορά των Tablet.

Οι Sharp και LG Display δεν έχουν σχολιάσει ακόμα σχετικά με το θέμα!

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή, χρυσή η Apple αλλά αν θέλει να θεωρείται απόλυτος leader, να σταματήσει να ζητιανεύει βοήθεια από εδώ και από εκεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.