Διαρροή από ένα πρωτότυπο του επερχόμενο iPad 5 της Apple άφηνε την εντύπωση πως η συσκευή υιοθετεί τον σχεδιασμό του iPad Μini.  Τώρα, το αλουμινένιο πίσω μέρος της συσκευής επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς πως η συσκευή μοιάζει όντως στο iPad Mini.

 

iPad 5 (1)

 

Αυτό δηλώνει πως η το iPad 5 θα έρθει με πολύ λεπτότερο bezel, κάνοντας την συσκευή πιο μαζεμένη. Η Apple επίσης κατάφερε να μειώσει το πλάτος της πέμπτης γενιάς iPad, φτάνοντας το στα 168mm, που σημαίνει 0.7 ίντσα μικρότερο του iPad 4 που ήταν στα 185.4mm.

 

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν επίσης πως το iPad 5 θα έχει ξεχωριστά πλήκτρα για το ανεβοκατέβασμα της έντασης ήχου, και όχι μόνο ένα πλήκτρο όπως ήταν μέχρι σήμερα. Επίσης η κάμερα αλλάζει ελαφρώς θέση, πηγαίνοντας στην γωνία της συσκευής δίπλα στην άκρη της. Τα στέρεο ηχεία βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής μαζί με την θύρα Lightning.

Το iPad 5 φημολογείται πως θα φοράει το Apple A7X, 8ΜΡ κάμερα και αποθηκευτικό χώρο έως 128GB. Επίσης ακούγεται πως θα έχει έξυπνα gestures και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.