Τα iPad 5 και iPad Mini 2 σύμφωνα με τις πληροφορίες του techmaniacs.gr θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του Οκτωβρίου με πιθανότερη ημερομηνία την 25η. Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι ενδέχεται να ανακοινωθούν μαζί με τα iPhone 5S και iPhone 5C την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα. Πιθανότατα κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο μήνα να δούμε την ανακοίνωση των επερχόμενων iPads.

iPad 5 & iPad Mini 2
iPad 5 & iPad Mini 2

Το κέλυφος του iPad 5 έχε διαρρεύσει και στο παρελθόν, οπότε ξέρουμε πως θα είναι λεπτότερο και μάλιστα στις γραμμές του iPad Mini.  Έτσι το iPad 5 θα είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του, με μικρότερα Bezels.

Όσον αφορά τις διαφορές μεταξύ του iPad Mini και του iPad Mini 2, το μόνο διαφορετικό είναι το λογότυπο της Apple, που στο original iPad Mini ήταν γυαλισμένο πάνω στο αλουμινένιο κέλυφος, ενώ στον απόγονό του έχει προστεθεί αργότερα, σε οπή που έχει το πλαίσιο.

Δείτε το βίντεο από τα δύο επερχόμενα tablets της Apple και πείτε μας την γνώμη σας για τον σχεδιασμό τους και τις αλλαγές που έχουν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.