Ξεκινάει από σήμερα η κυκλοφορία του iOS 8 και επιτέλους θα υπάρχει δυνατότητα για πληκτρολόγια τρίτων, μια λειτουργία που έλειπε από το iOS και άργησε πάρα πολύ να μπει στο λειτουργικό.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το πληκτρολόγιο τα σπάει!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτό το πληκτρολόγιο τα σπάει!

Ποια πληκτρολόγια πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα; Τα περισσότερα από αυτά είναι εδώ και αρκετό καιρό στο Android, οπότε έχουμε ήδη δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά, ενώ περιμένουμε ακόμα περισσότερα να εμφανιστούν σύντομα.

Ας δούμε λοιπόν τα βασικότερα

Swype

Το αγαπημένο μου, πάρα πολύ καλές προβλέψεις κατά το swype, αλλά και με το βασικότερο χαρακτηριστικό όλων, φωνητική πληκτρολόγηση η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Android και σύντομα ενδέχεται να την δούμε στο iOS.

Swype

SwiftKey

 Ένα από τα πιο γνωστά πληκτρολόγια για Android έρχεται πλέον και για iOS 8. Ο λόγος για το Swiftkey, με άριστο ορθογραφικό έλεγχο και πάρα πολλά θέματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

SwiftKey

Flesky

Το πρώτο πληκτρολόγιο για iPhone που ισχυρίζεται πως είναι και το γρηγορότερο. Πολύ καλή διόρθωση και πάνω από 600 emoji για να δώσετε χρώμα στις συνομιλίες σας. Μην ξεχάσουμε και την πληθώρα χρωματιστών θεμάτων που διαθέτει.

Fleksy

Minuum

Το minuum είναι κάπως ξεχωριστό από τα άλλα. Μας θυμίζει το πληκτρολόγιο της LG που μπορούμε να ορίσουμε το μέγεθός τους, ώστε να το προσαρμόσουμε στα δικά μας χέρια. Αρκετά καλή αυτόματη διόρθωση και απλό layout.

Minuum

PopKey

Το απόλυτο πληκτρολόγιο για τους λάτρεις των GIF εικόνων. Πείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας με μια εικόνα, και μάλιστα κινούμενη.

PopKey

 

TouchPal X

Ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι τόσο γνωστό, αλλά το χρησιμοποιούν πολλοί, καθώς έρχεται προεγκατεστημένο σε αρκετές Android συσκευές. Τα καλά κενά μεταξύ στα γράμματα και η υποστήριξη Swype προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης.

 

TouchPal-X

KuaiBoard

Το απόλυτο πληκτρολόγιο για όσους θέλουν λειτουργίες Clipboard. Θυμάται τις προηγούμενες απαντήσεις σας και σας επιτρέπει να της στείλετε πάλι, χωρίς να χρειαστεί να τις ξαναγράψετε!

KuaiBoard

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.