Το iOS 7 κυκλοφόρησε και οι χρήστες μιλούν για πιο όμορφη εμφάνιση, για την αλλαγμένη κάμερα και κάποιοι για καλύτερες επιδόσεις, αν και παράπονα ακούγονται σχετικά με το iPhone 4 που ζορίζεται με τα animations και τις μεταβάσεις στα μενού.

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως, καθώς η αυτονομία του iPhone 5, πήρε την κάτω βόλτα. Σύμφωνα με τεστ από το arstechnica.com, όλα τα iPhones έχουν αντίκτυπο στην αυτονομία, αλλά το iPhone 5 το παρακάνει. Τα τεστ που έγιναν από το site, έδειξαν μείωση της αυτονομίας στο iPhone 5, σε ποσοστό που αγγίζει το 33%! Το τεστ έγινε με browsing σε Wi-Fi δίκτυο και ενώ το iPhone 5 με iOS 6 είχε αυτονομία 661 λεπτών, μετά την αναβάθμιση έφτασε μόνο στα 444 λεπτά.

ios 7 battery

Ανυσιχίες υπάρχουν για το iPhone 5C που κυκλοφορεί αύριο στην αγορά, καθώς το hardware του είναι πολύ κοντά σε αυτο του iPhone 5, με αποτέλεσμα να αναμένεται να έχει την ίδια αυτονομία.

Ας ελπίσουμε πως η μείωση στην αυτονομία οφείλεται σε κάποιο bug σχετικά με το Wi-Fi, που διορθώνεται ευκολότερα,  και όχι σχετικά με το λογισμικό!

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.