Στο iOS 7 ο μόνος τρόπος για να σβήσετε τον iCloud λογαριασμό σας, είναι να απενεργοποιήσετε το Find My Phone και για να το κάνετε αυτό πρέπει να βάλετε το Apple ID και τον κωδικό σας. Η Apple το έκανε αυτό για να εμποδίζει τους κλέφτες να κλείνουν το Find My Phone ώστε να μην βρεθούν. Από ότι φαίνεται όμως υπάρχει και άλλος δρόμος για να ξεπεραστεί αυτή η δικλείδα ασφαλείας.

Income-and-Capital-Growth-Strategies-Suffers-Security-Breach

Για να παρακάμψετε το Find My Phone, αρκεί να πάτε στις ρυθμίσεις του iCloud και να πατήσετε τη διαγραφή λογαριασμού την ίδια στιγμή που θα πατήσετε τον διακόπτη του iCloud. Προφανώς αυτό χρειάζεται τέλειο συγχρονισμό και δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πιθανό να συμβεί.

Αφού κάνετε αυτά, θα σας ζητηθεί να βάλετε έναν κωδικό, όπου και πρέπει να κρατήσετε πατημένο το Power Button, ώστε να κλείσει η συσκευή. Όταν γίνει η επανεκκίνηση, πηγαίνετε πάλι στις ρυθμίσεις του iCloud και θα μπορέσετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό χωρίς να σας ζητήσει το Apple ID και τον κωδικό σας. Μετά θα μπορέσετε να συνδέσετε την συσκευή στο iTunes και να κάνετε restore χωρίς να σας ζητήσει το παραμικρό. Με το Find My Phone κλειστό, το Activation Lock δεν θα σας βοηθήσει.

Λογικά η Apple θα βγάλει σύντομα αναβαθμιση που θα το διορθώνει καθώς δεν είναι μικρό bug. Κάνει τα iPhones πιο εύκολα να πωληθούν αν κλαπούν και αυτό δεν το θέλουμε!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.