Παρατηρήσατε πτώση στην αυτονομία του iPhone σας, μετά την αναβάθμισης σε iOS 7.1; Δεν είστε οι μόνοι, καθώς παράπονα φαίνεται να κάνουν αρκετοί χρήστες σε forums ανα την υφήλιο. Ένας χρήστης μάλιστα μιλάει για μείωση της αυτονομίας στο 50%.  Εκτός από τα προβλήματα με την μπαταρία, παρατηρούνται και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα επανεκκινήσεις της συσκευής όταν γίνεται σύνδεση με Bluetooth.

killing-battery

Σύμφωνα με το Yahoo Tech, η επανεγκατάσταση του iOS 7.1 από το iTunes, μπορεί να βοηθήσει με τα προβλήματα που παρουσιάζονται, αφού θα γίνει καθαρή εγκατάσταση, χωρίς τα κατάλοιπα του OTA update.

Τα προβλήματα φαίνεται πως δεν είναι μόνο στο iPhone 5S, αφού έχουμε δει κρούσματα σε iPhone 5S, 4S, iPad Mini with Retina display, iPad Air και γενικότερα σε όλες τις συσκευές που αναβαθμίστηκαν. Μέχρι στιγμής έχουν αναβαθμιστεί το 26% των iOS συσκευών.

Εσείς έχετε παρατηρήσει προβλήματα μετά την αναβάθμιση των iOS συσκευών σας;

trio

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω ipad air και έχω παρατηρήσει δύο μικρά προβληματάκια.Όταν έχω πλάγια το ipad με ανοιχτό το safari π.χ. Και πατάω το κουμπάκι για επιστροφή στην αρχική οθόνη η οθόνη εμφανίζεται ανάμεσα στις δύο καρτέλες και όταν το γυρνάω κανονικά φτιάχνει.Επίσης κάποιες φορές στο app store όταν αναζητώ κάτι οι αναζητήσεις εμφανίζονται πιό κάτω απ´ό,τι πρέπει με αποτέλεσμα να προβληματίζομαι.Αυτά περί ios 7.1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.