Αρκετοί είναι οι χρήστες iPhone 4, που είναι εκνευρισμένοι με τις επιδόσεις τις συσκευής τους μετά την αναβάθμιση σε iOS 7. Δεν έχουν άδικο καθώς το iOS 7, έκανε τις συσκευές τους να σέρνονται σε σχέση με το iOS 6.

iOS-7.1

Το iPhone 4 είναι η πιο παλιά συσκευή που πήρε την αναβάθμιση, με τα προβλήματα να είναι αρκετά έντονα. Εχθές όμως η εταιρία ξεκίνησε την αναβάθμιση των συσκευών σε iOS 7.1 και πλέον έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για τους κατόχους του iPhone 4, αφού μετά την αναβάθμιση παρατηρείται μεγάλη αύξηση στην ταχύτητα της συσκευής, σε σχέση πάντα με το iOS 7.

Σύμφωνα με το Ars Technica που έκανε μετρήσεις, δεν βλέπουμε αυήσεις στις επιδόσεις του επεξεργαστή και της GPU, αλλά σοβαρή βελτίωση στην εμπειρία χρήσης. Αυτό σημαίνει ταχύτερη κύλιση και ταχύτερο άνοιγμα εφαρμογών.

iOS-7.1-iPhone-4-performance-boost

Από ότι φαίνεται το iPhone 4, μετά την αναβάθμιση, πλησιάζει αρκετά την εμπειρία χρήσης της προ iOS 7 εποχής. Φυσικά έχει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει στην εμπειρία χρήσης του iOS 6, αλλά το νέο update θα κάνει σίγουρα την συσκευή σας να έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.