Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο iOS 17 θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα smart display mode, το οποίο θα λειτουργεί παρόμοια με την αντίστοιχη υλοποίηση της Google. Ουσιαστικά θα τα μετατρέπει σε smart display κατά τη φόρτιση.  Ο ίδιος επισημαίνει ότι το χαρακτηριστικό θα ενεργοποιείται μόνο όταν το iPhone βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη.

google pixel

Μάλιστα, ο Gurman δεν αναφέρει κάτι για ασύρματο φορτιστή για την εν λόγω λειτουργικότητα, επομένως η Apple φαίνεται να κερδίζει το παιχνίδι σε αυτό το σημείο, καθώς στα Pixels για να έχεις τα smart display features χρειάζεται φορτιστή που αγγίζει το 100αρικο.

Ο Gurman αναφέρει ότι αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του iOS 17, ενώ αναμένουμε βελτιώσεις στο Wallet app, στις υπηρεσίες τοποθεσίας και διάφορες βελτιώσεις ως προς τα χαρακτηριστικά υγείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.