Το WWDC23 conference της Apple πλησιάζει και ήδη κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο όλο και περισσότερες πληροφορίες για τα iOS 17, iPadOS 17 και macOS. Καταρχήν το iOS 17 θα γίνει διαθέσιμο για όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το iOS 16.

Παράλληλα, το iOS 17 θα φέρει νέες βελτιώσεις και λειτουργικότητες στο Dynamic Island. Σύμφωνα με τον analyst941, η ομάδα εμπορικής προώθησης της Apple έχει πιέσει την ομάδα που ασχολείται με το design του λογισμικού να δημιουργήσει ένα πιο πλούσιο ως προς τα χαρακτηριστικά Dynamic Island.

Αλλαγές θα υπάρξουν στο κέντρο ελέγχου, ενώ η Apple ετοιμάζει και σημαντικές βελτιώσεις στο UI. Ένα νέο χαρακτηριστικό, θα είναι τα αποκαλούμενα Active Widgets, το οποίο θα προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με αυτά, με πλήκτρα που θα μπορούν να πατηθούν όπως και με sliders.

Η Always on Display που αυτή τη στιγμή συναντάμε στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα βελτιωθεί και αυτή, ενώ ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει ένα ριζικά ανανεωμένο Camera app, νέα μενού στις ρυθμίσεις όπως και βελτιωμένα notifications.

Το iOS 17 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο WWDC 2023 με μια πρώτη developer beta, ενώ ένα μήνα μετά θα δούμε την πρώτη public beta. Το iOS 17 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 κάπου εκεί με την ανακοίνωση των iPhone 15.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.