Με την πρώτη beta του iOS 17, η Apple εισήγαγε ένα νέο accessibility feature που αποκαλείται Personal Voice. Στην ουσία το Personal Voice σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσεις μια replica της φωνής σου.

Το feature αφορά εκείνους που βρίσκονται σε κίνδυνο να χάσουν τη φωνή τους, με το χαρακτηριστικό να τους προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια φωνή που θα είναι ακριβώς σαν τη δική τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν υπάρχει θόρυβος στο παρασκήνιο, η Apple θα σε προειδοποιήσει σχετικά με αυτό για να βρεις ένα πιο ήσυχο μέρος. Το Personal Voice απαιτεί να διαβάσεις μια σειρά προτάσεων φωναχτά για την αρχική ρύθμιση.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗmacrumors
Προηγούμενο άρθροΣτείλε fax με το Gmail δωρεάν
Επόμενο άρθροNova: Απεριόριστα data κάθε μήνα για όλο το καλοκαίρι
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.