Σύμφωνα με το γνωστό Apple Hub, αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως μετά την αναβάθμιση σε iOS 17.4.1, οι συσκευές τους απέκτησαν πρόβλημα με την μπαταρία. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν μείωση της αυτονομίας κατά 40%, ενώ αρκετοί αναφέρουν μεγάλη πτώση στην υγεία της μπαταρίας, από το 100% μέχρι το 93%.

Η εν λόγω ενημέρωση περιείχε κυρίως διόρθωση σε bugs και το κλείσιμο δύο μεγάλων κενών ασφαλείας και στην θεωρία δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την μπαταρία. Όμως είναι αρκετά πιθανό κάτι να μην πήγε όπως υπολόγιζε η Apple και αυτό να είχε αντίκτυπο στην αυτονομία των συσκευών.

Προς το παρόν η Apple δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, όμως οι αναφορές στο post του Apple Hub, αλλά και στο Reddit, είναι πάρα πολλές.

Στο παρελθόν ή εταιρία είχε δηλώσει πως οι χρήστες ίσως δουν μείωση στην αυτονομία μετά από κάποιο μεγάλο update, καθώς γίνονται πολλά στο παρασκήνιο, που ο χρήστης δεν βλέπει, για αυτό προτείνει στους χρήστες να περιμένουν μερικές ημέρες για να τελειώσουν αυτές οι διεργασίες. Όμως σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σε iOS 17.4.1 δεν ήταν μεγάλη για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Vodafone CU: Εντελώς δωρεάν 30.000 κρύσταλλοι – Απεριόριστα data για 20 ημέρες

Και τα δύο iPhones που έχουμε στο techmaniacs παρουσιάζουν μια μικρή, τουλάχιστον σε εμάς, μείωση στην αυτονομία. Καλό θα είναι πάντως να περιμένουμε 2-3 μέρες για να δούμε μήπως “στρώσει”.

Θα δούμε πως θα πάει και αν δεν λυθεί θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για νεότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.