Είναι δύσκολο κάποιος να εμφανιστεί ενοχλημένος από την μπαταρία των iPhone 12 Pro Max ή του iPhone 13 Pro Max. Ακόμη και με το iPhone 11 Pro Max βγάζεις τη μέρα με μια μόνο φόρτιση. Αλλά σύμφωνα με ορισμένους χρήστες στο Twitter, αντιμετώπισαν δραματική πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τότε που κυκλοφόρησε το iOS 16.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Alise Arndt (@Teachrrcoach) η οποία αναφέρει συγκεκριμένα: Ο λόγος που αγόρασα το Pro Max ήταν εξαιτίας της μπαταρίας, κάτι που αλλάξει προς το χειρότερο με την εγκατάσταση του iOS 16. Ένας άλλος χρήστης στο Twitter @DeclanFOM εξηγεί ότι από εκεί που χρειαζόταν φόρτιση κάθε 3 ημέρες, πλέον το διάστημα αυτό έπεσε σε μόλις 5-7 ώρες.

How’s battery life so far on IOS 16? from iphone

Τέτοιοι είδους αναφορές υπάρχουν και στο Reddit, με πολλούς χρήστες να κάνουν παρόμοια σχόλια.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μια μικρή πτώση της διάρκειας της μπαταρίας μετά από μια μεγάλη ενημέρωση είναι φυσιολογική, πόσο μάλλον όταν το iPhone κάνει διάφορες διεργασίες στο background για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία χρήσης. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που λένε ότι η Apple εκτόξευσε την εξάντληση για να πείσει περισσότερους χρήστες να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση στη σειρά iPhone 14, αν και σε καμιά περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Λίγο υπομονη και θα διορθωθούν, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να μην έχεις αντιμετωπίσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Ουρές και ζήτηση κάνουν sold out τη σειρά Huawei Mate 50 – Δεν προλαβαίνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.