Το iOS 15 συνεχίζει να βρίσκεται σε beta φάση και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αναρωτιούνται πόσο πιο βαρύ είναι σε σύγκριση με την iOS 14 που χρησιμοποιούν τώρα. Από την άλλη πλευρά, άλλοι που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στη beta για καλύτερες επιδόσεις θέλουν να πληροφορηθούν αν αξίζει.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντούν οι δοκιμές του iAppleBytes, το οποίο προσπάθησε να συγκρίνει τις ταχύτητες με iOS 14 και την iOS 15 beta. Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

  • Στα iPhone 8 και σε νεότερα μοντέλα, οι ταχύτητες είναι σχεδόν οι ίδιες τόσο στην iOS 14 όσο και στην iOS 15 beta.
  • Στα iPhone 7 και σε παλαιότερα μοντέλα, το iOS 15 beta παρουσίαζε μια μείωση ως προς την ταχύτητα σε σχέση με το iOS 14.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι το iOS 15 βρίσκεται ακόμη σε beta φάση. Τα updates με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώσουν σημαντικά το πως το iOS 15 θα συνεργάζεται με το εκάστοτε hardware. Οι πληροφορίες το θέλουν να καταφθάνει σε περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.