Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων αναβαθμίσεων στα λειτουργικά της Apple, στην WWDC του Ιουνίου, ήρθε επιτέλους η ώρα να φτάσουν οι οι τελικές εκδόσεις των iOS 11, WatchOS 4 και tvOS 11 στο κοινό.

Το iOS 11 είναι μεγάλη αναβάθμιση, ειδικά για τα iPads.Τώρα οι κάτοχοί τους θα έχουν μεγάλες αναβαθμίσεις σε θέματα παραγωγικότητας, όπως ο file manager και το νέο dock που μπορεί να είναι προσβάσιμο από παντού. Έτσι θα έχουμε βελτιωμένο multitasking με drag and drop ανάμεσα σε εφαρμογές. Αναβαθμίσεις θα έχει και η λειτουργικότητα του Apple Pencil, όπως instant markup, instant notes και inline drawing.

Όλες οι iOS συσκευές θα πάρουν αναβαθμίσεις για υποστήριξη AR, από το ARKit. Θα έχουν ανασχεδιασμένο και παραμετροποιήσιμο Control Center. To App Store φέρει νέο σχεδιασμό και η Siri βελτιώθηκε στις μεταφράσεις. Μαζί με την αναβάθμιση θα δούμε το AirPlay 2, νέα emojis και πολλά ακόμα.

Τα Apple Watch θα αποκτήσουν νέα χαρακτηριστικά όπως νέο Siri Watch face, Toy Story watch faces και πληρωμές person to person. Μεγάλες αναβαθμίσεις θα έχουμε σε χαρακτηριστικά υγείας και fitness, όπως συγχρονισμό των στατιστικών μας με τον εξοπλισμό γυμναστικής, μέσω NFC. Βελτίωση έχει και η εφαρμογή μουσικής, ανάμεσα σε άλλα.

Τέλος η Apple TV θα δεχθεί μικρές βελτιώσεις, όπως αυτόματο dark mode ανάλογα με την ώρα της περιοχής που βρίσκεται, συγχρονισμός της Home Screen ανάμεσα σε διαφορετικά Apple TVs στο σπίτι, υποστήριξη AirPods, AirPlay 2 και άλλα.

Η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει για τις υποστηριζόμενες συσκευές. Μπορείτε να ελέγξετε στο Apple.com για το αν η συσκευή σας υποστηρίζει το update.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το εγκατέστησα στο 5s και δεν μου άνοιγει Αφού πρώτα μου ανειγοκλεινε μέχρι που έκλεισε και δεν μου ξανάνοιξε. Τι να κάνω;

Σχολιάστε την είδηση!