Το νέο iOS 10 ξεκίνησε την επίσημη διαθεσιμότητά του μόλις χθες, και οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν αυτήν την στιγμή την νέα έκδοση. Η χαρά δεν ήταν όμως για όλους, αφού η νέα έκδοση έφερε ένα σοβαρό πρόβλημα σε διάφορες iOS συσκευές. Ορισμένα iPhones και iPads φαίνεται να brickαραν αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 10, με αποτέλεσμα ένας αριθμός χρηστών να μείνει χωρίς κινητό ή tablet για αρκετές ώρες.

ios-brick

Η Apple έχει δηλώσει ότι το θέμα έχει διορθωθεί πλέον, οπότε αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε το iOS 10 χωρίς φόβο. Αν πάλι είστε ένας από τους χρήστες με το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε επαναφορά στο κινητό σας μέσω του iTunes. Έναν οδηγό βήμα προς βήμα θα βρείτε ΕΔΩ.

Θα πρέπει πάντα να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας στις συσκευές πριν από την εκτέλεση μιας σημαντικής ενημέρωσης, για να γλιτώνετε περιπτώσεις όπως η παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.