Το νέο iOS 10 ξεκίνησε την επίσημη διαθεσιμότητά του μόλις χθες, και οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν αυτήν την στιγμή την νέα έκδοση. Η χαρά δεν ήταν όμως για όλους, αφού η νέα έκδοση έφερε ένα σοβαρό πρόβλημα σε διάφορες iOS συσκευές. Ορισμένα iPhones και iPads φαίνεται να brickαραν αμέσως μετά την αναβάθμιση σε iOS 10, με αποτέλεσμα ένας αριθμός χρηστών να μείνει χωρίς κινητό ή tablet για αρκετές ώρες.

ios-brick

Η Apple έχει δηλώσει ότι το θέμα έχει διορθωθεί πλέον, οπότε αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε το iOS 10 χωρίς φόβο. Αν πάλι είστε ένας από τους χρήστες με το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε επαναφορά στο κινητό σας μέσω του iTunes. Έναν οδηγό βήμα προς βήμα θα βρείτε ΕΔΩ.

Θα πρέπει πάντα να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας στις συσκευές πριν από την εκτέλεση μιας σημαντικής ενημέρωσης, για να γλιτώνετε περιπτώσεις όπως η παραπάνω.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗApple
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Redmi Note 4: Δεν θα δούμε έκδοση με Snapdragon chipset
Επόμενο άρθροThe Project Zero: Hacking διαγωνισμός από τη Google με στόχο το Android
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ